• Mustafa Çıraklı
Beyoğlu, İstanbul (Avr)
İmam Adnan sok. No:13/1 Beyoğlu
Terziler -

Mustafa Çıraklı, uzun yıllardır ısmarlama erkek giyim konusunda kişiye özel hizmet sunmaktadır. Ismarlama giyimde, dikimde el işçiliği incelik ve ustalığını, kumaş tecrübesi ve farklı bakış açısıyla birleştiren firmamız; hizmet vermeye başladığından beri aynı titizlik ve özveri ile müşterilerinin ihtiyaç ve istekleri doğrultusunda hareket etmektedir.

 

Tasarım atölyemizde, zengin, kaliteli ve çok çeşitli kumaş seçimleri ( yerli & İtalyan kumaş seçenekleri ) ile kendinize has bir tarz oluşturabilir; hayalinizdeki kıyafetleri en ince ayrıntısına kadar tasarlatabilme imkanı bulursunuz. Beden ölçüleriniz ve talepleriniz doğrultusunda tasarımınız hayata geçirilir. Tasarım aşamasında herhangi bir aksilik olmaması adına, kol ve beden provaları da gerçekleştirilmektedir. Hayalinizdeki tasarım, tamamı ile size özel ve kişisel vücut ölçüleriniz dikkate alınarak yapılmaktadır.

 

İletişim için : 0533 261 15 85 numaralı telefondan bize ulaşıp ısmarlama giyim konusunda detaylı bilgi ve randevu talebinde bulunabilirsiniz.